Pokerinaamainen häirikkö, syy äänestää

Tietoviikko ja sen perässä YLE uutisoivat perjantaina "varjoblogeista". Valitettavasti vain Tietoviikko tai sen perässä YLE:n uutistoimittajat eivät tunne intternettiä sen verran, että päästävät ulos tällaista:

Muun muassa Googlen Blogger-palveluun on pystytetty varjoblogeja muun muassa Matti Vanhaselle, Markus Janssonille, Oras Tynkkyselle ja Minna Sirnölle. Seppo Lehdolle ja Päivi Räsäselle blogeja on avattu useita.
Tuossa on lueteltu pääministeri ja kansanedustajia, mutta keitä ovat Markus Jansson ja Seppo Lehto? Kyllä, eduskuntavaaliehdokkaita, mutta miksi heille on tehty "varjoblogeja" ja miksi heidät on mainittu tuossa?

Jos kyseiset toimittajat ja suodattajat olisivat osanneet vilkaista nettiin, he ehkä olisivat aika pian huomanneet, että Seppo Lehto on itse se varjoblogien tekijä, useiden vaalikausien ajan toiminut internet-häirikkö, joka on kehuskellut saamillaan tuomioillakin, täyttänyt ihmisten postilaatikoita, lähetellyt viestejä Tasavallan presidentin nimissä jne. jne.. Koska hänen nimensä on mainittu tuossa, on hyvin todennäköistä, että hän on itse onnistunut saamaan aikaan tuon uutisenkin.

Näin tuo toisten ärsyttämiseen pyrkivä tyyppi on jälleen saanut 15 Mt julkisuuttaan ja varmaan tänään joku yhtä fiksu ihminen vielä äänestää häntä... Toivottavasti siis lukijani äänestää jotain inhimillistä ihmistä, joka osaa olla herjaamatta muita ja valehtelematta nettideittalustaan.

(Kyllä, koira herätti myös sunnuntaiaamuna - nyt pitää varmaan viedä sitä ulos.)

Kommentit

Voi sinua poikaparkaa;) pääsi lienee kovin arka;)

Toivoa kaltaistesi stalinistikommarien ja disinfon levittäjien paranemisesta ei liene kuin omilla NKVD-lääkkeillänne,)?

Seppo Lehto IKL-Pirkanmaa 180
Suosi äänestäjänä suomalaisena suomalaisuusasiaa
Anonyymi sanoi…
Hmm... Ei kai S. Lehdon tunteminen sentään internetin perustaitoihin kuulu...

Kyseisen toimittajan olisi toki ollut syytä tsekata blogitarjonta tarkemmin ja selvittää & selittää keitä tuntemattomammat nimet ovat. Sitten olisi sylttytehdaskin todennäköisesti löytynyt.

Aika yllättävää, että YLE on blokannut Tivin jutun ihan sellaisenaan, eikä sielläkään ole huomattu kuka häirikkö on.

Tai no, eipä kai tuo mikään ihme ole, samanlaisia taviksia siellä on webbivuorossa kuin muuallakin.

Sepi sai tosiaan aiheetta huomiota, mutta enpä olisi kovin huolissani hänen äänimäärästään, 152 ei ole kovin lähellä läpimenoa.
Antti sanoi…
Ei, en todellakaan toivo, että kaikki netin käyttäjät joutuisivat tuntemaan tai edes "tuntemaan" Seppo Lehdon, mutta todellakin a) olisi voinut kello soittaa, että jos listassa on Matti Vanhanen, Päivi Räsänen jne. tunnettuja poliitikkoja, niin kuka on tämä Lehto. Netistä katsomalla se olisikin selvinnyt melko nopeasti.

Olisi kiva kuulla siltä Tietoviikon Juha-Matti Lauriolta, että mistä hän sai innoitukseen kirjoittamaansa uutiseen...

Lehto on marginaalinen häirikkö, mutta saanut nyt jo useamman kerran valtakunnallista huomiota, koska häntä ei heti epäillä. Kun Lehdon tuotoksia kohtaa, onkin vaikea uskoa, että niiden tekijä on ollut tosissaan. Valitettavasti ne eivät ole edes huonoa huumoria tai "huumoria".
Antti Kivivalli

.. oletko tosikko;) ... vai aiotko alkaa jatkossa neekeriksi;)

Seppo Lehto ystäväsi kansakunnallisella asialla;)

Suomi suomalaisille ja somalit Somaliaan terveisin
Anonyymi sanoi…
Tavallisesti perillä olevien lähteiden mukaan varjoblogit löytyivät omatoimisen kokeilun kautta.

Luonnehdintaasi sl:n juttujen luokittelusta on helppo yhtyä..
Antti sanoi…
Blogin pitäjä poisti Seppo Lehdon kolmannen kommentin tähän kirjoitukseen...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Kuusi väriä: Violetti

Helppoa ja herkullista kikjauhoista