Vista ymmärtää koiraa!

Tässä joku ilta sitten tulin etsineeksi netistä sanoja ja nuotteja ja tulin ladanneeksi myös hauskan kitaransoiton opetusohjelman nimeltään Guitar Guru (kyllä, pidän erittäin paljon näistä kaikista gurujutuista...).

No, ei se vielä mitään, ehkä minäkin opin vielä soittamaan Wish You Were Here'in kakkoskitaran, vaikka 70-luvulla ostama vinyylini hyppikin (hyppisi varmaan vieläkin, jos joku sitä soittaisi) juuri siinä kohtaa.

Mutta Guitar Gurua pystyy ohjaamaan äänellä ja siinä tulin huomanneeksi, että minun koneessanihan on puheentunnistus.

No, sittenhän sitä piti kokeilla tekstin sanelemisessa - opastusohjelma oli ihan hyvä ja hauska, mutta vähän helpoksi tehty ja liian pitkä näin pikakokeilulle, joten Word käyntiin ja testaamaan.

Olin tuskin päässyt alkuun, kun ikkunasta sohvan selkänojalta ulos katseleva pikkukoira Pinda alkoi haukkua ja Vista ymmärsi sen:

Ensimmäisestä rivistä siis minä olin saanut aikaan tuon Hi-sanan ja loppu rivistä on koiran kommenttia ohikulkijoille. Lopultakin tiedän, minkälainen Haddock tuo pikku söpöläisemme on!

Mustan taustan takaisku ja musta kaivo!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Mahtavaa! Voisko Pinda sanella jonkin laajemmankin tuotoksen? Romaani nyt ekana tuli mieleen.

Tämä oli kyllä tosi hauska!
Anonyymi sanoi…
Hahaa, ihan huippua! Mun täytyy ladata tuo ohjelma meillekin ja jättää se päiväksi päälle, ois mielenkiintoista tietää millaisia keskusteluja täällä käydään.. Kovasti terveisiä koko perheelle, erityisesti Pindalle! T. Penni-mamma ja Milli-sisko
Anonyymi sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Kuusi väriä: Violetti

Helppoa ja herkullista kikjauhoista